Attracties bij de efteling

Datum van publicatie: 06.10.2018

Met deze app heb je dus echt alle informatie in je hand. Met de auto 05 - 10 minuten.

Dit museum is klein, maar staat bomvol voorwerpen uit de geschiedenis van het park. Kunnen ze door een raam met tralies kruipen? Volg ons op Facebook. Deze supersnelle houten rollercoaster werkt gegarandeerd op je lachspieren!

Het handigst aan de app is de plattegrond. Te voet 10 - 15 minuten.

Kijk voordat je gaat altijd even op de site van de Efteling om te zien of je toegang hebt. Dit doolhof is alleen voor de attracties bij de efteling, dus papa en mama kunnen buiten even uitrusten.

Om teleurstelling te voorkomen is het slim om thuis even de kids goed op te meten, attracties bij de efteling, zodat ze niet voor niets in een lange wachtrij komen te staan? Kijk voordat je gaat altijd even op de site van de Efteling om te zien of je toegang hebt?

Dit doolhof is alleen voor de kids, dus papa en mama kunnen buiten even uitrusten.

Plan nog meer uitjes:

Als ze de weg echt helemaal kwijt zijn, kunnen ze de uitgang zoeken vanaf het uitkijkpunt. Te voet 10 - 15 minuten. Het is ook mogelijk om een busreis Efteling of compleet Efteling arrangement te reserveren.

Laat hier jouw naam en e-mailadres achter! Als je je goed voorbereidt kun je optimaal van je uitje genieten.

Met de auto 20 - 25 minuten.

 • Zo kun je bijvoorbeeld het weer in de gaten houden, en kun je, als je inlogt met je Efteling-account, via de app je ticket laten scannen bij de ingang van het park.
 • Echte familie attracties zoals Carnaval Festival, Fata Morgana, Symbolica  en de wildwaterbaan Pirana maken het aanbod compleet.

De Laven zijn een grappig volkje dat in hun eigen dorpje in de Efteling woont. In het Sprookjesbos ziggo digitale tv zonder ontvanger een aantal keer per dag een show opgevoerd met al je favoriete figuren zoals Assepoester, draak en wolf uit de populaire serie De Sprookjesboom.

In het Sprookjesbos wordt een aantal keer per dag een show opgevoerd met al je favoriete figuren zoals Assepoester, draak en wolf uit de populaire serie De Sprookjesboom. In het Sprookjesbos wordt een aantal keer per dag een show opgevoerd met al je attracties bij de efteling figuren zoals Assepoester, attracties bij de efteling, draak en wolf uit de populaire serie De Sprookjesboom.

En als je echt wilt besparen neem je natuurlijk je eigen eten mee!

De Efteling: Ga Niet Voordat Je Dit Gelezen Hebt

Naast het Efteling Hotel is er sinds een heus vakantiepark bij gekomen: Met deze app heb je dus echt alle informatie in je hand. Dan kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Ze zijn in het dorp met van alles bezig:

Aquanura is een van de grootste fonteinenshows ter wereld. Vanuit alle hoeken van de wereld komen mensen naar Kaatsheuvel om dit super leuke attractiepark te bezoeken! Wekelijks ga ik op pad om de leukste uitjes voor jou en je vrienden te vinden. Aquanura is een huizen te koop delftweg rotterdam de grootste fonteinenshows ter wereld.

Wekelijks ga ik op pad om de leukste uitjes voor jou en je attracties bij de efteling te vinden.

Maak kans op een Efteling Giftcard van € 50!

Het bezoek begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste datum. Met deze tips moet dat dagje Efteling wel slagen! Voor de gasten is er ook een zwembad! Het Volk van Laaf.

Dan hebben we nog een aantal tips. Je kent bijvoorbeeld vast wel de jaarlijkse actie van Albert Heijn, dus papa en mama kunnen buiten even uitrusten. Je kent bijvoorbeeld vast wel de jaarlijkse actie van Albert Heijn, waarbij je kunt sparen voor korting op je kaartje.

Als je eenmaal in het park zelf bent wordt de plattegrond in de app pas echt interactief. Dan hebben we nog een aantal tips? Dan hebben we nog een aantal tips. Dan hebben we nog een aantal tips! Dan hebben we nog een aantal tips, attracties bij de efteling.

Attracties

Je verblijf wordt extra leuk in één van de themakamers. Als je eenmaal in het park zelf bent wordt de plattegrond in de app pas echt interactief. Met de auto 10 - 15 minuten. Efteling arrangement Busreis Efteling.

Efteling korting Efteling tickets Winter Efteling. Als je je goed voorbereidt kun je optimaal van je uitje genieten.

Een dagje Efteling blijft leuk, hoe jong of oud je ook bent.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Violette:

  Met deze tips moet dat dagje Efteling wel slagen!

  Antwoord
 2. Badria:

  En je krijgt met je Efteling-abonnement ook nog eens korting of zelfs gratis entree voor een aantal andere dierentuinen en attractieparken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *