Schiphol achter de schermen met korting

Datum van publicatie: 01.04.2018

Kinderen onder de 16 mogen alleen onder begeleiding van een volwassene mee. Mag ik in de bus roken?

Wel is er een kinderkorting. Verhalen zijn trouwens niet het enige wat je te horen krijgt, maar kom dat zelf maar ervaren en: Als je niet op tijd incheckt dan heb je kans dat je niet mee kunt met de tour.

Hierbij kun je denken aan de brandweer, de sneeuwvloot, de grote hangars, het platform op Schiphol Oost en nog veel meer. Kinderen moeten zelfstandig kunnen zitten en zijn verplicht een gordel te dragen.

Voor kinderen onder de 14 jaar is een ID niet nodig. Waar moet ik me aanmelden voor de tour?

Deze balie bevindt zich in de Planes Plaza winkel. Deze balie bevindt zich in de Planes Plaza winkel. Na aanschaf van je e-tickets dien je een reservering te maken bij www. Wij vragen iedereen uiterlijk 30 minuten voor vertrek van de bus in te checken bij onze balie op Schiphol Plaza in de Planes Plaza winkel naast de grote Albert Heijn.

Na aanschaf van je schiphol achter de schermen met korting dien je een reservering te maken bij www.

Wij helpen je graag verder! Is er een toilet aan boord? Al deze vragen zullen worden beantwoord tijdens de Schiphol Experience.
  • Kinderen moeten zelfstandig kunnen zitten en zijn verplicht een gordel te dragen.
  • Verscholen in het hart van de Amsterdamse binnenstad bevindt zich een klein wonder: De Schiphol Experience geeft je een kijkje achter de schermen van de luchthaven en is een ware beleving.

Profiteer tot € 2,50 korting op een entreeticket voor Schiphol Experience

Wij hebben bepaalde acties die alleen online geboekt kunnen worden en andere die alleen telefonisch gereserveerd kunnen worden. Mag ik in de bus roken? Schiphol Experience   2 5 5. Mag ik mijn hond meenemen? Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe reserveren in zijn werk gaat. Hoe vroeg van te voren moet ik mij melden?

  • Het is niet mogelijk om met rolstoel in de bus te komen.
  • Buiten deze tijden kan je een email sturen naar schipholexperience lovers.

Verblijf in een viersterren hotel en ontdek wat er allemaal te doen is in onze hoofdstad. Verscholen in het hart van de Amsterdamse binnenstad bevindt zich een klein wonder: Kenmerken van Schiphol Experience Familie jong en oudDeze balie bevindt zich in de Ooit komt er een dag tekst Plaza winkel.

Verblijf in een viersterren hotel schiphol achter de schermen met korting ontdek wat er allemaal te doen is in onze hoofdstad. Je kunt inchecken bij onze balie op Schiphol Plaza bij de Planes Plaza winkel. Verblijf in een viersterren hotel en ontdek wat er allemaal te doen is in onze hoofdstad.

Na aanschaf van je e-tickets dien je een reservering te maken bij www.

Veelgestelde vragen

Wij vragen iedereen uiterlijk 30 minuten voor vertrek van de bus in te checken bij onze balie op Schiphol Plaza in de Planes Plaza winkel naast de grote Albert Heijn. Tevens vragen wij er rekening mee te houden dat andere gasten de tour goed kunnen volgen.

Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe reserveren in zijn werk gaat.

Word lid Word lid. Wel is er een kinderkorting. Er is geen toilet aan boord van de bus. Word lid Word lid. Volg de aanwijzing van de chauffeur. Wel is er een kinderkorting.

Word lid Word lid!

Klantenbeoordeling Schiphol Experience

Wij adviseren de tour voor kinderen vanaf 4 jaar. Mag ik uitstappen tijdens de tour? Altijd al eens een woonboot van binnen willen zien?

Er is geen toilet aan boord van de bus. Exacte locatie kun je vinden schiphol achter de schermen met korting het ticket. Neem dan gerust contact met ons op. Er is geen toilet aan boord van de bus.

Wij adviseren de tour voor kinderen vanaf 4 jaar. Verhalen zijn trouwens niet het enige wat je te horen krijgt, maar kom dat zelf maar ervaren en: Indien een baby meegaat op de tour vragen wij je rekening te houden dat een baby in een MaxiCosi vastgezet moet worden met de riemen. Er is geen toilet aan boord van de bus.

Schiphol: achter de schermen

Eten is niet toegestaan in de bus. Hier kun je je legitimeren. Doordat je met de tour langs deze locaties rijdt, zie je met eigen ogen hoe alles in zijn werk gaat.

Wij vragen iedereen uiterlijk 30 minuten voor vertrek van de bus in te checken bij onze balie op Schiphol Plaza in de Planes Plaza winkel naast de grote Albert Heijn.

Kinderen onder de 16 mogen alleen onder begeleiding van een volwassene mee met de tour. Wij vragen iedereen uiterlijk 30 minuten voor vertrek schiphol achter de schermen met korting de bus in te checken bij onze balie op Schiphol Plaza in de Planes Plaza winkel naast de grote Albert Heijn.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *